Hamburgueses de llenties

Ingredients:

– 400 grams de llenties en remull

– Farina de blat

– Una ceba gran

– Tres grans d’all

– Unes branquetes de julivert fresc

–  Pebre negre mòlt, oli d’oliva verge

Preparació:

.- Tenir les llenties ja cuites, es poden preparar a casa, coent-de forma tradicional ó bé comprar-les  cuites. És interessant utilitzar un tipus de llentia com és la pardina.

.- Xafar les llenties amb una forquilla.

.- Saltejar els alls, la ceba ratllada i el julivert i el pebre

.- Barrejar les llenties amb les verdures saltejades

.- Reposar a la nevera uns 10 minuts.

.- Treure la massa de la nervera i farem la forma d’hamburguesa amb les mans.

. Les enfarinem, posem un raig d’oli d’oliva verge ben calent, fins que estiguin ben daurades.

.- Servir acompanyades d’alguna guarnició a base d’amanides o verduretes.

img_7232

Curiositats

Aquest any és el dia internacional de les llegums.

Cal potenciar el seu consum com a proteïna vegetal dins del nostre menú setmanal, unes 4 racions.

Per sí soles , les llegums, no aporten greixos no saludables ni colesterol, en canvi si un gran aport de nutrients i fibra.

Anuncios

Què n'opines?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s