Hamburgueses de llenties

Ingredients:

– 400 grams de llenties en remull

– Farina de blat

– Una ceba gran

– Tres grans d’all

– Unes branquetes de julivert fresc

–  Pebre negre mòlt, oli d’oliva verge

Preparació:

.- Tenir les llenties ja cuites, es poden preparar a casa, coent-de forma tradicional ó bé comprar-les  cuites. És interessant utilitzar un tipus de llentia com és la pardina.

.- Xafar les llenties amb una forquilla.

.- Saltejar els alls, la ceba ratllada i el julivert i el pebre

.- Barrejar les llenties amb les verdures saltejades

.- Reposar a la nevera uns 10 minuts.

.- Treure la massa de la nervera i farem la forma d’hamburguesa amb les mans.

. Les enfarinem, posem un raig d’oli d’oliva verge ben calent, fins que estiguin ben daurades.

.- Servir acompanyades d’alguna guarnició a base d’amanides o verduretes.

img_7232

Curiositats

Aquest any és el dia internacional de les llegums.

Cal potenciar el seu consum com a proteïna vegetal dins del nostre menú setmanal, unes 4 racions.

Per sí soles , les llegums, no aporten greixos no saludables ni colesterol, en canvi si un gran aport de nutrients i fibra.

Anuncis

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s