Puré de pèsols, una recepta de primavera

Els pèsols verds estan plens d’antioxidants i nutrients antiinflamatoris, i aquests nutrients ens aporten una àmplia gamma de compostos beneficiosos per a la nostra salut, com ara els flavonoids, els caretonoids i els polifenols, els quals aquests últims són fitonutrients antiinflamatoris que és troben gairebé exclusivament a els pèsols.
descargaLes Vitamines antioxidants proporcionades pèls pèsols verds són la vitamina C i la vitamina E, i una bona quantitat de zinc, un mineral antioxidant també és troba en gran proporció als pèsols.

Com totes les llegums, el pèsol és font de fibra insoluble i els beneficis del pèsol s’aprecien sobretot en la reeducació d’intestins mandrosos i en el tractament del restrenyiment.

També proporciona la fibra insoluble un efecte saciant interessant en pautes alimentaries d’aprimament. La mateixa fibra insoluble és la causa que a algunes persones els pèsols els produeixin problemes de gasos, els quals s’eviten consumint els pèsols en forma de puré.

Recepta de pué de pèssols

Ingredients

600 g. pèsols

1 / 2   porro

2 patates mitjanes

sal i pebre

oli d’oliva

formatge parmesà ratllat

photo

El.laboració

  • Peleu les patates i trossejar-les en trossos més aviat petits amb l’objectiu que al coure’ls al costat dels pèsols no calgui més d’ uns vuit minuts de cocció
  • Peleu mig porro reservant un parell dits de la part més tendra per laminar i ofegar-los com a presentació .
  • Per aconseguir una textura adequada per a aquest puré l’ideal és passar pel xinès els pèsols i la patata. Encara que sempre es pot optar per passar les verdures per a la trituradora.
  • Afegir un raig d’oli d’oliva, un polsim de formatge parmesà ratllat, pebre i sal al gust. Remenar amb la cullera per fer més homogeni. Presentar amb porro laminat ofegat
Anuncios

Què n'opines?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s