Paté Vegetal

Els patés vegetals i les cremes veganes per untar són una gran idea per tenir sempre alguna cosa de menjar quan no hi ha molt temps de cuinar. Ja sigui per entrepans vegans , aperitius o com a complement al plat principal un paté vegetarià és sempre un bon recurs gastronòmic.

Recepta de paté vegetal

rEnsaladas91

Ingredients

100gr de llenties vermelles

1 albergínia petita

100gr de xampinyons picats

2 dents d’all ben picats

Llavors de comí

El suc de ½ llimona

Oli oliva, sal, pebre, menta picada

images

El.laboració

Escalivar l’albergínia en el forn, la pelem i la reservem. Posem a bullir les llenties fins que estiguin ben cuites i les deixem refredar uns 15 minuts i les triturem.

Saltegem els xampinyons amb l’all i oli d’oliva a foc mig durant 4-5 minuts.

Barregem les llenties triturades amb la polpa de l’albergínia, els xampinyons, les llavors de comí al gust, el suc de llimona i la menta picada.

Salpimentar al gust

Deixar refredar abans de servir.

patés vegetarianos

 

 

Anuncis

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s