Paté Vegetal

Els patés vegetals i les cremes veganes per untar són una gran idea per tenir sempre alguna cosa de menjar quan no hi ha molt temps de cuinar. Ja sigui per entrepans vegans , aperitius o com a complement al plat principal un paté vegetarià és sempre un bon recurs gastronòmic.

Recepta de paté vegetal

rEnsaladas91

Ingredients

100gr de llenties vermelles

1 albergínia petita

100gr de xampinyons picats

2 dents d’all ben picats

Llavors de comí

El suc de ½ llimona

Oli oliva, sal, pebre, menta picada

images

El.laboració

Escalivar l’albergínia en el forn, la pelem i la reservem. Posem a bullir les llenties fins que estiguin ben cuites i les deixem refredar uns 15 minuts i les triturem.

Saltegem els xampinyons amb l’all i oli d’oliva a foc mig durant 4-5 minuts.

Barregem les llenties triturades amb la polpa de l’albergínia, els xampinyons, les llavors de comí al gust, el suc de llimona i la menta picada.

Salpimentar al gust

Deixar refredar abans de servir.

patés vegetarianos

 

 

Anuncios

Què n'opines?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s