Espaguetis integrals amb gambes i salsa d’espàrrecs verts

Ingredients: per a 4 Persones

250gr espaguetis integrals

60gr de gambes pelades

200ml crema de soja

150gr d’espàrrecs verts

Oli d’oliva

maxresdefault

El.laboració

Bullim els espaguetis

Saltegem les gambes.

Traiem la part dura dels espàrrecs, els escaldem, els retirem i després els saltegem a la paella amb una mica d’oli .Un part dels espàrrecs els tallem a rodanxes i la resta els retirem i els col.loquem en un pot amb la crema de soja i ho triturem amb el turmix.

Barregem els espaguetis amb les gambes, les rodanxes d’espàrrecs i afegim la crema d’espàrrecs i ja està llest per a servir i consumir.

Comentari nutricional

Plat ric en fibra i diurètic. La crema de soja li dóna una textura molt suau al plat, i evitem els greixos animals de la típica crema de llet de vaca.

És un plat ric en àcid fòlic, betacarotè, Vit C i E que provenen dels espàrrecs. Per tant es recomana per a reduir malalties cardiovasculars degeneratives, pel restrenyiment,i per a la retenció de líquids i per la hipertensió, entre d’altres.

images

No es recomana en cas de gota, per l’elevat contingut d’àcid úric que contenen els espàrrecs.

Anuncios

Què n'opines?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s