Espaguetis integrals amb gambes i salsa d’espàrrecs verts

Ingredients: per a 4 Persones

250gr espaguetis integrals

60gr de gambes pelades

200ml crema de soja

150gr d’espàrrecs verts

Oli d’oliva

maxresdefault

El.laboració

Bullim els espaguetis

Saltegem les gambes.

Traiem la part dura dels espàrrecs, els escaldem, els retirem i després els saltegem a la paella amb una mica d’oli .Un part dels espàrrecs els tallem a rodanxes i la resta els retirem i els col.loquem en un pot amb la crema de soja i ho triturem amb el turmix.

Barregem els espaguetis amb les gambes, les rodanxes d’espàrrecs i afegim la crema d’espàrrecs i ja està llest per a servir i consumir.

Comentari nutricional

Plat ric en fibra i diurètic. La crema de soja li dóna una textura molt suau al plat, i evitem els greixos animals de la típica crema de llet de vaca.

És un plat ric en àcid fòlic, betacarotè, Vit C i E que provenen dels espàrrecs. Per tant es recomana per a reduir malalties cardiovasculars degeneratives, pel restrenyiment,i per a la retenció de líquids i per la hipertensió, entre d’altres.

images

No es recomana en cas de gota, per l’elevat contingut d’àcid úric que contenen els espàrrecs.

Anuncis

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s