Batut de maduixa i civada

Les maduixes es destaquen per el  seu deliciòs sabor i els seus grans beneficis.

Beneficis de la maduixa.

  • Posseeix gran quantitat de vitamina C. Aquesta vitamina protegeix al cos enfortint el sistema immune.
  • Aquesta fruita constitueix una important ajuda en les dietes d’aprimament, ja que el 85% de la seva composició és aigua.
  • També Contenen vitamina A, vitamina E, i menors quantitats d’altres vitamines com les B1, B2, B3 i B6.
  • La Maduixa ens aporta potassi, magnesi, ferro, fòsfor, iode i calci.
  • La Fibra dietètica que posseeixen les maduixes, baixa el nivell de colesterol a la sang i ajuda a mantenir un sistema digestiu saludable reduint el risc d’adquirir malalties del cor o càncer de còlon. S’ha demostrat que les persones que mengen quantitats majors de fibra tenen un risc menor de tenir malalties cardiovasculars i hipertensió

images

  • Els beneficis de la civada més destacats
  • images (1)És depurativa: gràcies a la gran quantitat d’aminoàcids que conté, estimula la producció de lecitina en el fetge, afavorint a la depuració completa de les toxines de l’organisme.
  • Ajuda a controlar els nivells de sucre en la sang:
  • Té proteïnes de gran valor: en total són 8 els aminoàcids essencials de la civada, el que la converteixen en una font de proteïnes de gran valor biològic. Aquesta qualitat permet formar teixits nous en el cos.
  • És bona per al cor: la raó és la gran quantitat d’àcids omega 3 i linoleic, coneguts com “greixos bons”, que ajuden a reduir el colesterol dolent (LDL), afavorint les activitats al cor i al cervell.
  • Ajuda al sistema nerviós central: gràcies a les vitamines del complex B que conté la civada, desenvolupa, manté i equilibra el funcionament del sistema nerviós.
  • Prevé l’osteoporosi: a causa que compta amb els nivells de calci necessaris per a una bona salut òssia, evitant la desmineralització.
  • És una de les millors fonts d’energia que existeixen, pel que es recomana consumir a primera hora del matí o abans del migdia, sobretot per a aquells que treballen moltes hores fora de casa o han d’estudiar per a un examen.

descarga (2)

Batut de maduixa i llet de civada

Ingredients

250 ml  de beguda de civada rica en calci

2 cullerades soperes de flocs de civada

6 unitats de maduixes

El.laboració

Estovar els flocs de civada amb la beguda de civada prèviament calenta durant uns minuts

Triturar tot junt amb les maduixes i ja està prepart pel consum. Si es prefereix es deixa refredar a la nevera una estona per si es vol consumir fred.

FullSizeRender

 

Anuncios

Què n'opines?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s