MONGETA BLANCA AMB ARRÒS I PINYONS

Ingredients

200g de mongetes blanques cuites i 200gr d’arròs cuit

1 carbassó

2 porros

Un grapat de pinyons

Sal, Oli d’oliva

IMG_2321

El.laboració

Tallar els porros i el carbassó en rodanxes molt fines. Coure el porro amb oli i tapat en el microones durant 6 minuts, i afegir el carbassó uns 3 minuts més.

Per a fer la salsa: oli, pinyons, sal i els triturem.

Escalfar les mongetes i l’arròs i les barregem els porros i carbassó i ho amanim amb la salsa de pinyons.

 

COMENTARI:

Aquesta recepta ens aporta proteïnes vegetals de bona qualitat, el podem considerar un plat complert, si voleu el podeu acompanyar d’una amanida i una taronja per tal que el ferro vegetal sigui de bona absorció.

Anuncis

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s