MONGETA BLANCA AMB ARRÒS I PINYONS

Ingredients

200g de mongetes blanques cuites i 200gr d’arròs cuit

1 carbassó

2 porros

Un grapat de pinyons

Sal, Oli d’oliva

IMG_2321

El.laboració

Tallar els porros i el carbassó en rodanxes molt fines. Coure el porro amb oli i tapat en el microones durant 6 minuts, i afegir el carbassó uns 3 minuts més.

Per a fer la salsa: oli, pinyons, sal i els triturem.

Escalfar les mongetes i l’arròs i les barregem els porros i carbassó i ho amanim amb la salsa de pinyons.

 

COMENTARI:

Aquesta recepta ens aporta proteïnes vegetals de bona qualitat, el podem considerar un plat complert, si voleu el podeu acompanyar d’una amanida i una taronja per tal que el ferro vegetal sigui de bona absorció.

Anuncios

Què n'opines?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s