RECEPTA DE CREMA DE CARBASSA

La carbassa és una verdura dolça, que conté molts  minerals i vitamines i amb unes propietats terapèutiques molt interessants.

El component principal de la carabassa és l’aigua, el que, unit al seu baix contingut en hidrats de carboni i al seu gairebé inapreciable quantitat de greix, fa que sigui un aliment amb una escassa aportació calòrica.
En relació amb les vitamines, la carabassa és rica en beta-carotè o provitamina A i vitamina C. Presenta quantitats apreciables de vitamina E, folats i altres vitamines del grup B com ara la B1, B2, B3 i B6.

El seu contingut en fibra també és destacable ja que exerceix efecte saciant sobre la gana i regula el trànsit intestinal.

carabassa

Ingredients:

500 g de carbassa tallada a daus

  • 1 porro picat ben fi
  • 2-3 patates petites tallades a daus
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
  • 750 ml d’aigua mineral
  • sal
  • pebre blanc

Per elaborar la crema de carbassa;

Poseu en una oli en una olla i seguidament  sofregiu el porro picat a foc mig. Es cou fins que el porro quedi cuit, uns 3-5 minuts aproximadament.

A continuació, s’hi afegeixen els daus de carbassa i de patata i es saltegen durant un parell de minuts. Podeu posar pebre al vostre gust.

Un cop teniu tot ben sofregit heu d’afegir aigua prèviament calenta i ho deixarem coure a mig foc 20 minuts.

Amb l’ajuda de la batedora, es tritura la verdura fins aconseguir la crema.

Si voleu una mica més de gust espolvorejar amb una mica de julivert picat.

crema-calabaza mama ya se cocinar

Foto de “mamahoycocino yo”

Anuncis

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s