Recepta: Gelat de préssec

Tal i com vaig avançar la setmana passada, parlant dels gelats de gel o bé cremosos, avui porto una recepta, per tal que vosaltres mateixos a casa pogueu realitzar un gelat ben saludable!

Ingredients:

  • 1 kilo de préssecs naturals
  • Edulcorant natural (stevia)
  • 1⁄2 litre de llet descremada
  • canyella en pols

Elaboració

• Es tritura a la batidora, el préssec junt amb la llet i l’edulcorant.

• S’omplen en diferents motlles o recipients individuals per a fer gelats. Es congelen durant 45 minuts. Passat aquest temps s’hi posa un pal (d’aquesta manera quedarà recte). I es tornen a congelar durant 2h més.

• Passat aquest temps, ja es pot gaudir d’uns fantàstics gelats cent per cent a base de fruita natural i sense gens de sucre, aptes per grans i petits.

• En el moment de servir, espolvorejar la canyella per sobre.

Autumn_Red_peaches

Comentari dietètic:

La composició del préssec és una equilibrada composició de pro vitaminina A, vitamines del grup B, Vitamina C, vitamina E, potasi, magnesi i fibra vegetal. És ideal per a depurar i eliminar toxines.

Estimula la funció purificadora del ronyons reduïnt el risc d’infeccions urinàries, té un efecte laxant suau i ajuda a netejar la vesícula biliar. El potassi, molt ric en el préssec, i el magnesi, són i minerals imprescindibles en els batecs del cor.

És un postres molt indicat en cas d’obesitat o sobrepès o simplement per cuidar la salut en comptes dels gelats tradicionals en un dia festiu.

RECORDA: Si necessites consell nutricional totalment personalitzat, sempre em pots contactar!

Anuncios

Què n'opines?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s