Recepta: Llobarro a la salsa d’anxoves

Avui us porto una nova recepta, baixa en greix i que ens aportarà molt de ferro, per tant altament recomanada a aquelles persones que soleu tenir el ferro baix.

Ingredients (4 persones)

  • 4 unitats de llobarro de mida mitjana
  • 1 ceba
  • 4 filets d’anxoves
  • Alfàbrega fresca i julivert
  • 4 cullerades soperes d’oli d’oliva
  • Sal i pebre

El.laboració:

1.- Netejar i salpebrar els llobarros

2.- Fer uns talls en el llom del peix i introduir unes rodanxes de llimona

3.- En un morter picar les anxoves, l’alfàbrega, la ceba i el julivert.

4.- Afegir l’oli i barrejar

5.- Repartir la salsa d’anxova sobre el peix i coure al forn durant uns 20-25 minuts a 200ºC aproximadament.

Comentari Nutricional:

Amb tant sols un 2% de greixos en la seva composició, el llobarro és un dels peixos més magres. Conté una quantitat significativa de ferro i altres minerals com el calci i fòsfor, així com vitamines, en especial la Vit B12.

Per el llobarro, com la majora de peixos, la tècnica culinària per excel.lència és el forn, la qual, al ser una cocció en sec, permet coure sense la necessitat d’afegir líquids ni greixos, mantenint tot el sabor de l’aliment i per tant sense aportar moltes calories.

Hem de tenir en compte que les persones amb hipertensió (tensió arterial elevada) caldria suprimir les anxoves per l’elevat contingut en sal.

RECORDA: Si necessites consell nutricional totalment personalitzat, sempre em pots contactar!

Anuncis

Què n'opines?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s