Menjar segons la mida de la nostra mà

Menjar sa és tant senzill com fixar-se amb les nostres mans.

Les nostres mans ens fan de guia per a calcular les racions que ens pertoca menjar:

  • El palmell de la mà: ens indica la mesura de les proteïnes animals
  • Un puny: la ració d’arròs o pasta i d’altres cereals
  • La punta del dit gros: la ració de mantega i sucre
  • La ració de formatge i altres greixos similars no haurien de ser major de dos dits.
  • Les dues mans juntes: les racions de verdures i hortalisses.

Amb aquesta imatge ens queda més clar com funciona.

La nostra mà també ens indica les 5 ingestes recomanades al dia: esmorzar, mig matí, dinar, berenar i sopar i al mateix temps el nombre de racions de fruites i verdures que cal ingerir al dia.

En realitat no és una dieta d’aprimament, sinó és un mètode, conegut amb el nom de El mètode de Zimbabwe Hand Jive (dissenyat pel doctor Kazzin G.D Mawji fa 30 anys per a gent diabètica analfabeta) que educa i reeduca a incorporar bons hàbits i a calcular la quantitat d’aliments i nutrients que necessitem.

RECORDA: Si necessites consell nutricional totalment personalitzat, sempre em pots contactar!

Anuncios

Què n'opines?

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s